Over Slim Circulair

Slim Circulair is het programma opgezet rond het promotieonderzoek van Arjen Wierikx aan de Hogeschool Utrecht en Technische Universiteit Eindhoven.

Het is een informatieve website rondom de inzet van digitale technologie om met name bij productie bedrijven de circulariteit te bevorderen.

De website beoogt algemene informatie over circulariteit te geven en de relatie met digitale technologie en prestatie meting en alles wat daarmee samenhangt. De informatie is geschikt voor ondernemingen in groot-, midden- en kleinbedrijf en is tevens geschikt voor gebruik in het onderwijs. Als er specifieke elementen zijn die niet mogen ontbreken maar nu nog niet aanwezig zijn, laat het weten via het contactformulier. We voegen ze graag toe.

De websites slimcirculair.info en slimcirculair.nu hebben een informatief karakter. Er is geen sprake van een winstoogmerk. Aan de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Wil je de op de hoogte blijven van de vorderingen, meld je aan voor de nieuwsbrief, of lees met enige regelmaat het dagboek