Over Slim Circulair

Ik ben Arjen Wierikx, PhD student, docent / trainer en adviseur, verbonden aan de Hogeschool Utrecht en Technische Universiteit Eindhoven. In 2021 heeft het College van Bestuur van de Hogeschool Utrecht mij de ruimte gegeven gedurende 4 jaar voor 3 dagen per week te werken aan mijn promotieonderzoek. Daarnaast verzorg ik onderwijs bij de Bachelor Logistics Management en de Master Data Driven Business van de Hogeschool Utrecht en doe ik onderzoek bij het Lectoraat Proces Innovatie & Informatiesystemen van de Hogeschool Utrecht en de onderzoeksgroep Innovation Technology Entrepreneurship & Marketing van de Technische Universiteit Eindhoven. 

 

Slim Circulair is het programma opgezet rond mijn promotie aan de Hogeschool Utrecht en Technische Universiteit Eindhoven.

Het is een informatieve website rondom de inzet van digitale technologie om met name bij productie en handelsbedrijven de circulaire prestaties te bevorderen.

De website beoogt algemene informatie over circulariteit te geven en de relatie met digitale technologie en prestatie meting en alles wat daarmee samenhangt. De informatie is geschikt voor ondernemingen in groot-, midden- en kleinbedrijf en is tevens geschikt voor gebruik in het onderwijs. Als er specifieke elementen zijn die niet mogen ontbreken maar nu nog niet aanwezig zijn, laat het weten via het contactformulier. We voegen ze graag toe.

De websites slimcirculair.info en slimcirculair.nu hebben een informatief karakter. Er is geen sprake van een winstoogmerk. Aan de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend.