Circulaire Volwassenheids Meting

Gepubliceerd op 16 mei 2023 om 10:52

De provincie Utrecht wil graag weten hoe bedrijven ervoor staan met betrekking tot Circulaire Volwassenheid. Tot en met 9 juni wordt bedrijven de mogelijkheid geboden om - zonder kosten - deel te nemen aan een Circulaire Volwassenheidsmeting. Dit instrument is ontwikkeld door Route Circulair, het lectoraat Proces Innovatie & Informatiesystemen van de Hogeschool Utrecht en de onderzoeksgroep Innovation Technology Entrepreneurship & Marketing van de Technische Universiteit Eindhoven.

 

De meting is niet beperkt tot bedrijven in de regio Utrecht. Hij kan door elke organisatie worden ingevuld. Invullen neemt ongeveer dertig minuten in beslag.

Op basis van tien thema’s, zoals strategie, product & dienst en vaardigheden, geeft de meting inzicht in hoe een organisatie ervoor staat op het gebied van circulariteit.

Naast inzicht in de circulaire volwassenheid krijgt elke organisatie praktische tips op maat, die de organisatie verder helpen naar een circulaire bedrijfsvoering.

Hoe meer organisatie's bereid zijn de meting te doen, hoe beter wij als onderzoekers in staat zijn het instrument verder door te ontwikkelen.

Je deelname wordt daarom enorm op prijs gesteld.